Op1 gemist? Zo staat het met de formatie en het regeerakkoord

Op1 gemist? Zo staat het met de formatie en het regeerakkoord

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Zo staat het met de <em>formatie</em> en het <em>regeerakkoord</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Soepel gaat het niet, maar er wordt wel hard gewerkt om het toch nog zo goed mogelijk te laten verlopen. Op het Landgoed de Zwaluwenberg verblijven de formerende partijen zich drie dagen om wat meters te maken. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Zo staat het met de formatie en het regeerakkoord

Soepel gaat het niet, maar er wordt wel hard gewerkt om het toch nog zo goed mogelijk te laten verlopen. Op het Landgoed de Zwaluwenberg verblijven de formerende partijen zich drie dagen om wat meters te maken.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Zo staat het met de formatie en het regeerakkoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV