Het Perfecte Plaatje: doodsbange Georgina Verbaan in tranen in helikopter

Het Perfecte Plaatje: doodsbange Georgina Verbaan in tranen in helikopter

In de beelden van de nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje is te zien dat Georgina Verbaan deze keer niet zo veel plezier heeft tijdens een fotoshoot. Sterker nog, de actrice is helemaal in tranen.

Lees verder onder de video.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: doodsbange Georgina Verbaan in tranen in helikopter In de beelden van de nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje is te zien dat Georgina Verbaan deze keer niet zo veel plezier heeft tijdens een fotoshoot. Sterker nog, de actrice is helemaal in tranen. Lees verder onder de video. Patrick Martens probeert vriendin Georgina te troostenDe fotografen krijgen de opdracht om een fotoshoot te doen vanuit een helikopter met een open deur. Georgina vindt dit duidelijk doodeng, ze wordt nog getroost door haar beste vriend Patrick Martens, maar tevergeefs. Ze zit huilend in de chopper. Ook is te zien dat de BN’ers een vrouwenshoot doen met stoere mannelijke modellen. Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje hierboven. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Het Perfecte Plaatje: Georgina Verbaan heeft veel stress tijdens de shoot met Henk Bekijk deze video » Zien: William Rutten tijdens afscheid Abbey Hoes in Het Perfecte Plaatje: "Het doet pijn" Bekijk deze video »

Patrick Martens probeert vriendin Georgina te troosten
De fotografen krijgen de opdracht om een fotoshoot te doen vanuit een helikopter met een open deur. Georgina vindt dit duidelijk doodeng, ze wordt nog getroost door haar beste vriend Patrick Martens, maar tevergeefs. Ze zit huilend in de chopper. Ook is te zien dat de BN’ers een vrouwenshoot doen met stoere mannelijke modellen.

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje hierboven.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje: doodsbange Georgina Verbaan in tranen in helikopter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV