Makers bekroonde docu Shadow Game in Talkshow M: "Het is een levensgevaarlijk spel"

Makers bekroonde docu Shadow Game in Talkshow M: "Het is een levensgevaarlijk spel"

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 15 november. Je kan ook de hele uitzending van 15 november terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Makers bekroonde docu <em>Shadow Game</em> in <em>Talkshow M</em>: &quot;Het is een levensgevaarlijk spel&quot; Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 15 november. Je kan ook de hele uitzending van 15 november terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Het wordt een game genoemd, maar het is alles behalve een spel. Shadow Game, een documentaire die onlangs met een Gouden Kalf werd bekroond, laat een diepe indruk achter. Makers Eefje Blankevoort en Els van Driel laten je kennismaken met negen minderjarige jongens die naar Europa vluchten voor een veilig bestaan. Een levensgevaarlijke reis met gesloten grenzen, pushbacks en extreem politiegeweld. Ze waren te gast bij Talkshow M: “Het is een levensgevaarlijk spel." Mohammed, die werd gevolgd in de documentaire, vertelt waarom hij vluchtte vanuit zijn thuisland Syrië. "Er werden raketten op onze school afgevuurd." Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Makers bekroonde docu Shadow Game in Talkshow M: "Het is een levensgevaarlijk spel"

Het wordt een game genoemd, maar het is alles behalve een spel. Shadow Game, een documentaire die onlangs met een Gouden Kalf werd bekroond, laat een diepe indruk achter. Makers Eefje Blankevoort en Els van Driel laten je kennismaken met negen minderjarige jongens die naar Europa vluchten voor een veilig bestaan. Een levensgevaarlijke reis met gesloten grenzen, pushbacks en extreem politiegeweld. Ze waren te gast bij Talkshow M: “Het is een levensgevaarlijk spel." Mohammed, die werd gevolgd in de documentaire, vertelt waarom hij vluchtte vanuit zijn thuisland Syrië. "Er werden raketten op onze school afgevuurd."

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Makers bekroonde docu Shadow Game in Talkshow M: "Het is een levensgevaarlijk spel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV