Johan Derksen over Mars-gerucht Expeditie Robinson: "Dit verzin je niet, dit is waar" (video)

Johan Derksen over Mars-gerucht Expeditie Robinson: "Dit verzin je niet, dit is waar" (video)

De mannen van Veronica Inside bespraken maandagavond de Expeditie Robinson-roddel die Britt Dekker de wereld in stuurde: dat een deelneemster aan het survivalprogramma een cameraman heeft gepijpt in ruil voor een Mars. Johan Derksen: "Ik ga dadelijk meteen 12 Marsen halen."

'Zo'n verhaal verzin je niet'
Het is een apart verhaal en daardoor kan het best wel eens kloppen, vermoedt de analyticus: "Zo'n verhaal verzin je ook niet. Dit is waar." Bekijk het fragment van Veronica Inside hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 november terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen over <em>Mars-gerucht</em> Expeditie Robinson: &quot;Dit verzin je niet, dit is waar&quot; (video) De mannen van Veronica Inside bespraken maandagavond de Expeditie Robinson-roddel die Britt Dekker de wereld in stuurde: dat een deelneemster aan het survivalprogramma een cameraman heeft gepijpt in ruil voor een Mars. Johan Derksen: "Ik ga dadelijk meteen 12 Marsen halen." 'Zo'n verhaal verzin je niet'Het is een apart verhaal en daardoor kan het best wel eens kloppen, vermoedt de analyticus: "Zo'n verhaal verzin je ook niet. Dit is waar." Bekijk het fragment van Veronica Inside hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 15 november terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over Mars-gerucht Expeditie Robinson: "Dit verzin je niet, dit is waar" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV