De Dating Quiz: Jeroen en Judith zijn allebei competitief

De Dating Quiz: Jeroen en Judith zijn allebei competitief

In De Dating Quiz gaan singles op zoek naar de liefde. De blind date met Jeroen en Judith lijkt goed te verlopen. Beiden houden ze wel van een spelletje en zijn ze heel competitief. Allebei hebben ze anderen favorieten, dus saai zal het niet snel worden.

Bekijk hieronder het fragment uit De Dating Quiz.

<em>De Dating Quiz</em>: Jeroen en Judith zijn allebei competitief In De Dating Quiz gaan singles op zoek naar de liefde. De blind date met Jeroen en Judith lijkt goed te verlopen. Beiden houden ze wel van een spelletje en zijn ze heel competitief. Allebei hebben ze anderen favorieten, dus saai zal het niet snel worden. Bekijk hieronder het fragment uit De Dating Quiz. De Dating Quiz is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Dating Quiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Dating Quiz is elke zondag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Dating Quiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Dating Quiz: Jeroen en Judith zijn allebei competitief of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV