De Reis Van Je Genen gemist? Tanja ontmoet haar biologische moeder

De Reis Van Je Genen gemist? Tanja ontmoet haar biologische moeder

Gisteren startte het nieuwe RTL 4-programma De Reis Van Je Genen. Al jaren leven deze mensen in onzekerheid over hun biologische familie. In De Reis Van Je Genen schiet Caroline Tensen te hulp. Bekijk hieronder een fragment waarin Tanja haar biologische moeder ontmoet.

Lees verder onder de video.

<em>De Reis Van Je Genen</em> gemist? Tanja ontmoet haar biologische moeder Gisteren startte het nieuwe RTL 4-programma De Reis Van Je Genen. Al jaren leven deze mensen in onzekerheid over hun biologische familie. In De Reis Van Je Genen schiet Caroline Tensen te hulp. Bekijk hieronder een fragment waarin Tanja haar biologische moeder ontmoet. Lees verder onder de video. Eerste ontmoetingIn het nieuwe programma De Reis Van je Genen gaan Caroline Tensen en familiedetective Els Leijs met behulp van de nieuwste dna-technieken op zoek naar de missende puzzelstukjes voor deelnemers. Bij deelnemer Tanja is het gelukt haar biologische moeder te vinden. Bekijk de mooie beelden van hun eerste ontmoeting hierboven terug. De Reis Van je Genen is vanaf 7 december op RTL 4 te zien. Vanaf dan kun je alle fragmenten van De Reis Van je Genen terugkijken via Gids.tv.Bekijk ook Zien: vriendin Freek Vonk onder vuur op social media Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van De Reis Van je Genen met Caroline Tensen Bekijk deze video » Bekijk ook Bekijk de promo van De Reis Van Je Genen: vanaf 7 december te zien Bekijk deze video »

Eerste ontmoeting
In het nieuwe programma De Reis Van je Genen gaan Caroline Tensen en familiedetective Els Leijs met behulp van de nieuwste dna-technieken op zoek naar de missende puzzelstukjes voor deelnemers. Bij deelnemer Tanja is het gelukt haar biologische moeder te vinden. Bekijk de mooie beelden van hun eerste ontmoeting hierboven terug.

De Reis Van je Genen is vanaf 7 december op RTL 4 te zien. Vanaf dan kun je alle fragmenten van De Reis Van je Genen terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Reis Van Je Genen gemist? Tanja ontmoet haar biologische moeder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV