Even Tot Hier gemist? Alexandra van Huffelen spreekt eindelijk de waarheid

Even Tot Hier gemist? Alexandra van Huffelen spreekt eindelijk de waarheid

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 11 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even Tot Hier</em> gemist? <em>Alexandra van Huffelen</em> spreekt eindelijk de waarheid Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even Tot Hier op zaterdag 11 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Het blijven maar politiek correcte praatjes die de toeslagenaffaire-ouders krijgen van Van Huffelen. Niels en Jeroen van Even tot Hier hebben daarom alvast een eerlijk filmpje gemaakt waarin Van Huffelen eindelijk eens een keer de waarheid spreekt. Bekijk de beelden hierboven. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Even tot Hier gemist? Niels Van der Laan en Jeroen Woe lanceren 'Doe maar af' Bekijk deze video » Even tot Hier gemist? Anita Meyer en Lee Towers zingen over kerst zonder koters Bekijk deze video »
TV :
Even Tot Hier gemist? Alexandra van Huffelen spreekt eindelijk de waarheid

Het blijven maar politiek correcte praatjes die de toeslagenaffaire-ouders krijgen van Van Huffelen. Niels en Jeroen van Even tot Hier hebben daarom alvast een eerlijk filmpje gemaakt waarin Van Huffelen eindelijk eens een keer de waarheid spreekt. Bekijk de beelden hierboven.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV