Seksengelen: Moira zit vol met adrenaline als BDSM-meesteres

Seksengelen: Moira zit vol met adrenaline als BDSM-meesteres

Vanaf vanavond kun je bij Powned kijken naar de nieuwe documentaireserie Seksengelen. Hierin duikt tv-maakster Sahar Meradji in de wereld van sekswerkers en ze neemt onder anderen een kijkje bij Moira.

Lees verder onder de video.

<em>Seksengelen</em>: Moira zit vol met adrenaline als BDSM-meesteres Vanaf vanavond kun je bij Powned kijken naar de nieuwe documentaireserie Seksengelen. Hierin duikt tv-maakster Sahar Meradji in de wereld van sekswerkers en ze neemt onder anderen een kijkje bij Moira. Lees verder onder de video. Vrouwen kiezen bewust voor sekswerkMoira is een van de dames die wordt gevolgd voor deze serie en bewust voor dit werk heeft gekozen. In een voorproefje is te zien dat zij actief is als BDSM-meesteres en niet alleen haar klant beleeft hier plezier aan, Moira krijgt zelf ook een adrenalinerush. Bekijk de video van Seksengelen hierboven. De nieuwe documentaireserie Seksengelen is vanaf maandag 13 december wekelijks rond 21.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Seksengelen terugkijken bij Gids.tv. Emma is high class escort: "Ik word door vaders herkend op het schoolplein" (video) Bekijk deze video »

Vrouwen kiezen bewust voor sekswerk
Moira is een van de dames die wordt gevolgd voor deze serie en bewust voor dit werk heeft gekozen. In een voorproefje is te zien dat zij actief is als BDSM-meesteres en niet alleen haar klant beleeft hier plezier aan, Moira krijgt zelf ook een adrenalinerush.

Bekijk de video van Seksengelen hierboven.

De nieuwe documentaireserie Seksengelen is vanaf maandag 13 december wekelijks rond 21.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Seksengelen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV