Gordon redt iemand van toilet in Down The Road (video)

Gordon redt iemand van toilet in Down The Road (video)

Vanavond kunnen we de tweede aflevering zien van het nieuwe SBS6-programma Down the Road. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk hieronder een fragment waarin een deelneemster vast zit op het toilet, gelukkig is daar Gordon die haar redt.

Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Gordon redt iemand van toilet in <em>Down The Road</em> (video) Vanavond kunnen we de tweede aflevering zien van het nieuwe SBS6-programma Down the Road. Hierin gaat Gordon op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk hieronder een fragment waarin een deelneemster vast zit op het toilet, gelukkig is daar Gordon die haar redt. Down the Road is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Down the Road gemist? De kennismaking tussen de zeven jongeren Bekijk deze video » Angela de Jong uit kritiek op Down The Road: "Programma draait alleen om Gordon" Bekijk deze video »
TV :
Gordon redt iemand van toilet in Down The Road (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV