BEAU gemist? RTL wist niet van misstanden bij The Voice of Holland

BEAU gemist? RTL wist niet van misstanden bij The Voice of Holland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.

<em>BEAU</em> gemist? RTL wist niet van misstanden bij <em>The Voice of Holland</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van vrijdag 21 januari. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv. Volgens Peter van der Vorst heeft RTL nooit geweten van de zaken die speelden achter de schermen bij The Voice: "We zijn na de oproep gaan rondbellen: moeten wij iets weten? Zo ver wij kunnen nagaan is daar niks uit gekomen." Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
BEAU gemist? RTL wist niet van misstanden bij The Voice of Holland

Volgens Peter van der Vorst heeft RTL nooit geweten van de zaken die speelden achter de schermen bij The Voice: "We zijn na de oproep gaan rondbellen: moeten wij iets weten? Zo ver wij kunnen nagaan is daar niks uit gekomen."

Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BEAU gemist? RTL wist niet van misstanden bij The Voice of Holland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV