Keuringsdienst van waarde over paté gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Keuringsdienst van waarde over paté gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Keuringsdienst van waarde over paté gemist? Bekijk hier de hele uitzending De Keuringsdienst van waarde zoekt deze week het verschil uit tussen smeerworst en paté. LuxePimp je borrelplank: pak een plak paté. Goed voor luxe en allure. Maar waarom eigenlijk? Want niet ver naast paté ligt de smeerworst in het slagersschap. IdentiekOok smeerworst is een roze vleesspread. En in ingrediënten vrijwel identiek aan de paté. Alleen dan stukken goedkoper. Soms wel tien keer. Hoe kan dat? BolletjesDe Keuringsdienst over het verschil tussen de betaalbare bolletjes smeerworst en de prijzige plakken paté. Keuringsdienst Van Waarde: kabeljauw heeft kleinere kop door kweekproces Bekijk deze video » Teun van de Keuken fileert Schijf van Vijf-dieet: "Daar kom je juist van aan" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De Keuringsdienst van waarde zoekt deze week het verschil uit tussen smeerworst en paté.

Luxe
Pimp je borrelplank: pak een plak paté. Goed voor luxe en allure. Maar waarom eigenlijk? Want niet ver naast paté ligt de smeerworst in het slagersschap.

Identiek
Ook smeerworst is een roze vleesspread. En in ingrediënten vrijwel identiek aan de paté. Alleen dan stukken goedkoper. Soms wel tien keer. Hoe kan dat?

Bolletjes
De Keuringsdienst over het verschil tussen de betaalbare bolletjes smeerworst en de prijzige plakken paté.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Keuringsdienst van Waarde

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV