Gerard Joling vertelt over overlijden van moeder Janny: "Ik doe mijn best"

Gerard Joling vertelt over overlijden van moeder Janny: "Ik doe mijn best"

<em>Gerard Joling</em> vertelt over overlijden van moeder <em>Janny</em>: &quot;Ik doe mijn best&quot; Op 5 januari 2022 overleed Janny, de moeder van Gerard Joling, op de prachtige leeftijd van 92 jaar. Voor de camera's van Shownieuws vertelt Gerard over de dood van zijn moeder en de periode sindsdien. De zanger en entertainer zegt het "een heel ding" te vinden, maar: "Ik doe mijn best." Wel geeft hij toe nog regelmatig bijna bloemen te kopen voor zijn moeder, om er vervolgens achter te komen dat ze er niet meer is. Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Video: aangedane Gerard Joling bedankt fans voor steun na overlijden moeder Janny Bekijk deze video » Video: emotioneel afscheid van Janny Joling in aanwezigheid van vrienden en familie Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Op 5 januari 2022 overleed Janny, de moeder van Gerard Joling, op de prachtige leeftijd van 92 jaar. Voor de camera's van Shownieuws vertelt Gerard over de dood van zijn moeder en de periode sindsdien. De zanger en entertainer zegt het "een heel ding" te vinden, maar: "Ik doe mijn best." Wel geeft hij toe nog regelmatig bijna bloemen te kopen voor zijn moeder, om er vervolgens achter te komen dat ze er niet meer is.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV