De Alleskunner: hilarische beelden van hordelopen met een blinddoek

De Alleskunner: hilarische beelden van hordelopen met een blinddoek

De deelnemers krijgen het deze keer weer zwaar te verduren in De Alleskunner. Ze moeten namelijk hordelopen, dat is al een uitdaging op zich. Maar de kandidaten krijgen ook nog eens een blinddoek om, en dat zorgt voor hilarische beelden…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van De Alleskunner hieronder.

De Alleskunner is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Alleskunner</em>: hilarische beelden van hordelopen met een blinddoek De deelnemers krijgen het deze keer weer zwaar te verduren in De Alleskunner. Ze moeten namelijk hordelopen, dat is al een uitdaging op zich. Maar de kandidaten krijgen ook nog eens een blinddoek om, en dat zorgt voor hilarische beelden… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van De Alleskunner hieronder. De Alleskunner is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De Alleskunner: deelnemers worstelen met rolmaat om potlood te pakken Bekijk deze video » De Alleskunner: welke deelnemer is de slechtste met twerken? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV