Robert Doornbos vertelt over de RB18 van Max Verstappen: "Auto wel echt veranderd"

Robert Doornbos vertelt over de RB18 van Max Verstappen: "Auto wel echt veranderd"

Red Bull Racing, het team van regerend Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen, presenteerde woensdag de RB18 - de auto voor het nieuwe seizoen. Robert Doornbos zat bij Beau om de auto te analyseren, die volgens hem wel echt veranderd is.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 9 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Robert Doornbos</em> vertelt over de RB18 van <em>Max Verstappen</em>: &quot;Auto wel echt veranderd&quot; Red Bull Racing, het team van regerend Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen, presenteerde woensdag de RB18 - de auto voor het nieuwe seizoen. Robert Doornbos zat bij Beau om de auto te analyseren, die volgens hem wel echt veranderd is. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 9 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe regelsDe organisatie van de Formule 1 gaat met ingang van dit seizoen nieuwe regels invoeren, die al jaren geleden zijn aangekondigd. Het nieuwe reglement moet de races spannender maken: de auto's worden nóg aerodynamischer en er komen andere banden onder, waardoor het (hopelijk) makkelijker wordt om in te halen. Daarmee hoopt de organisatie dat het geen two horse race wordt, maar dat bijvoorbeeld ook Ferrari en/of McLaren races kunnen gaan winnen. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Robert Doornbos vertelt over de RB18 van Max Verstappen: "Auto wel echt veranderd"

Nieuwe regels
De organisatie van de Formule 1 gaat met ingang van dit seizoen nieuwe regels invoeren, die al jaren geleden zijn aangekondigd. Het nieuwe reglement moet de races spannender maken: de auto's worden nóg aerodynamischer en er komen andere banden onder, waardoor het (hopelijk) makkelijker wordt om in te halen. Daarmee hoopt de organisatie dat het geen two horse race wordt, maar dat bijvoorbeeld ook Ferrari en/of McLaren races kunnen gaan winnen.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Robert Doornbos vertelt over de RB18 van Max Verstappen: "Auto wel echt veranderd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV