De Alleskunner: zo zwaar en pijnlijk is punten slijpen

De Alleskunner: zo zwaar en pijnlijk is punten slijpen

In de De Alleskunner moeten de deelnemers van allerlei markten thuis zijn. Punten slijpen is waarschijnlijk niet iets wat ze tegenwoordig nog dagelijks doen, en het blijkt dan ook een behoorlijke uitdaging te zijn. De kandidaten krijgen veel pijn in hun handen en vingers van het slijpen…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van De Alleskunner hieronder.

De Alleskunner is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Alleskunner</em>: zo zwaar en pijnlijk is punten slijpen In de De Alleskunner moeten de deelnemers van allerlei markten thuis zijn. Punten slijpen is waarschijnlijk niet iets wat ze tegenwoordig nog dagelijks doen, en het blijkt dan ook een behoorlijke uitdaging te zijn. De kandidaten krijgen veel pijn in hun handen en vingers van het slijpen… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van De Alleskunner hieronder. De Alleskunner is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De Alleskunner: welke deelnemer is de slechtste met twerken? Bekijk deze video » De Alleskunner: hilarische beelden van hordelopen met een blinddoek Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV