Zien: nieuwe pop in Sesamstraat zit in een rolstoel (video)

Zien: nieuwe pop in Sesamstraat zit in een rolstoel (video)

Zien: nieuwe pop in <em>Sesamstraat</em> zit in een rolstoel (video) n de Arabische versie van Sesamstraat zit een nieuw personage: Amira van 8. Ze houdt van basketbal en wetenschap en ze zit in een rolstoel. Op basisschool De Kiem in Dordrecht zitten kinderen met een beperking of kinderen die lange tijd ziek zijn. Zij zien maar weinig kinderen zoals zichzelf in series, of in films, en ze zijn daarom erg positief over het nieuwe karakter. Het NOS Jeugdjournaal ging bij ze langs. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Hilarische video: schoolfoto's mislukt door gebruik green screen Bekijk deze video » Video: Dit is waarom patat steeds duurder wordt Bekijk deze video » Oscars 2022: prijzen voor Billie Eilish, CODA en Encanto (video) Bekijk deze video » Video: Will Smith biedt excuses aan op Instagram voor klap Chris Rock: "Ik zat verkeerd" Bekijk deze video » Bekijk beelden van grootste lockdown sinds corona: "Stad met 26 miljoen mensen op slot" Bekijk deze video »
TV :
Zien: nieuwe pop in Sesamstraat zit in een rolstoel (video)

n de Arabische versie van Sesamstraat zit een nieuw personage: Amira van 8. Ze houdt van basketbal en wetenschap en ze zit in een rolstoel. Op basisschool De Kiem in Dordrecht zitten kinderen met een beperking of kinderen die lange tijd ziek zijn. Zij zien maar weinig kinderen zoals zichzelf in series, of in films, en ze zijn daarom erg positief over het nieuwe karakter. Het NOS Jeugdjournaal ging bij ze langs.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: nieuwe pop in Sesamstraat zit in een rolstoel (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV