Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boer zoekt vrouw gemist? Bekijk hier de hele uitzending Maud is zonder twijfel de meest besproken deelnemer aan dit seizoen van Boer zoekt vrouw. Vanavond is te zien of Evert nog met haar verder wil, want bij hem staat het eerste keuzemoment op het programma. Alle fragmenten uit deze uitzending Boer zoekt vrouw: Jouke en Karlijn zijn erg verschillend: 'Kan daar wel mee overweg' Bekijk deze video » Zondag in Boer zoekt vrouw: Janine ziet dat Sander zich meer terugtrekt Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: boer Rob geniet van interactie met twee overgebleven dames Bekijk deze video » Boerin Janine over Boer Zoekt Vrouw-logee Sander: "Houdt zich op de vlakte" Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: Welke dame verlaat als eerste de boerderij van boer Evert? Bekijk deze video » KalfjeEvert is de enige boer met nog drie logés op de boerderij, maar niet lang meer: vandaag gaat hij kiezen wie de boerderij moet gaan verlaten. Boer Jouke heeft zich verslapen na een turbulente nacht, want hij werd voor dag en dauw gewekt door de geboorte van een kalfje. Bij boerin Janine is de dag al vroeg begonnen. TeamDe één maait het gras en de ander gaat hekken plaatsen met Janine. Ondertussen is Rob vol vertrouwen: "Er is een geweldige interactie tussen de dames en met mij, dus het gaat heel goed zo met z'n drieën. We zijn echt een team." En op de boerderij van boer Hans leert Dinie Annette meer over paarden en alles wat daarbij komt kijken. Bekijk ook Eva Jinek in shock door Evert uit Boer zoekt vrouw: "Dat vond ik zo'n heftig moment!" Bekijk deze video » LuckyTV: Maud legt Evert in Boer zoekt vrouw uit wat nonverbale communicatie is Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Maud is zonder twijfel de meest besproken deelnemer aan dit seizoen van Boer zoekt vrouw. Vanavond is te zien of Evert nog met haar verder wil, want bij hem staat het eerste keuzemoment op het programma.

Kalfje
Evert is de enige boer met nog drie logés op de boerderij, maar niet lang meer: vandaag gaat hij kiezen wie de boerderij moet gaan verlaten. Boer Jouke heeft zich verslapen na een turbulente nacht, want hij werd voor dag en dauw gewekt door de geboorte van een kalfje. Bij boerin Janine is de dag al vroeg begonnen.

Team
De één maait het gras en de ander gaat hekken plaatsen met Janine. Ondertussen is Rob vol vertrouwen: "Er is een geweldige interactie tussen de dames en met mij, dus het gaat heel goed zo met z'n drieën. We zijn echt een team." En op de boerderij van boer Hans leert Dinie Annette meer over paarden en alles wat daarbij komt kijken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boer zoekt Vrouw

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV