Debbie Breg blikt vooruit op nieuw seizoen B&B Vol Liefde: "Ken nog geen namen"

Debbie Breg blikt vooruit op nieuw seizoen B&B Vol Liefde: "Ken nog geen namen"

Dinsdag 5 juli 2022 om 15:21

In het tweede seizoen van B&B Vol liefde gaan acht Nederlandse B&B-eigenaren met een onderneming in het buitenland op zoek naar de liefde. Verslaggever bij RTL Boulevard en fan van het allereerste uur Romilde van Dongen, blikt met een aantal deelnemers van vorig seizoen terug op hét avontuur van hun leven.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Debbie Breg</em> blikt vooruit op nieuw seizoen <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: &quot;Ken nog geen namen&quot; In het tweede seizoen van B&B Vol liefde gaan acht Nederlandse B&B-eigenaren met een onderneming in het buitenland op zoek naar de liefde. Verslaggever bij RTL Boulevard en fan van het allereerste uur Romilde van Dongen, blikt met een aantal deelnemers van vorig seizoen terug op hét avontuur van hun leven. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe liefde DebbieIn B&B Vol Liefde wilde het bij Debbie Breg niet echt vlotten wat betreft de liefde, maar vlak na de opnames schoot Cupido alsnog raak. Debbie heeft de keuze gemaakt om haar vriend bewust niet te tonen op social media, in bovenstaande video vertelt ze waarom. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol liefde vanaf 11 juli bij RTL 4: bekijk de trailer voor seizoen 2 Bekijk deze video » B&B vol liefde seizoen 1: hoe gaat het nu met Bert, Roxanne en Caroline? Bekijk deze video »
TV :
Debbie Breg blikt vooruit op nieuw seizoen B&B Vol Liefde: "Ken nog geen namen"

Nieuwe liefde Debbie
In B&B Vol Liefde wilde het bij Debbie Breg niet echt vlotten wat betreft de liefde, maar vlak na de opnames schoot Cupido alsnog raak. Debbie heeft de keuze gemaakt om haar vriend bewust niet te tonen op social media, in bovenstaande video vertelt ze waarom.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde is vanaf maandag 11 juli elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's