Humberto Tan zondag in Zomergasten: ‘Het is een mooi testament als ik dood ben’

Humberto Tan zondag in Zomergasten: ‘Het is een mooi testament als ik dood ben’

Vrijdag 22 juli 2022 om 15:07

Bekijk hier een overzicht met alle Zomergasten van 2022.

Zondag gaat het nieuwe seizoen van Zomergasten van start, en Humberto Tan is de eerste die aanschuift bij Janine Abbring. De presentator heeft diverse fragmenten om te laten zien met allerlei thema’s. Zo komt hij met een TikTok-fragment en gaat het onder meer over fotografie, de natuur en rechtvaardigheid. “Ik hoop dat er wel uiteindelijk een rode lijn te ontdekken is. Het is een mooi testament als ik dood ben. Zegt de optimist”, aldus een lachende Humberto.

Bekijk de video van Zomergasten hieronder.

Het nieuwe seizoen van Zomergasten is vanaf zondag 24 juli wekelijks om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Humberto Tan zondag in <em>Zomergasten</em>: ‘Het is een mooi testament als ik dood ben’ Bekijk hier een overzicht met alle Zomergasten van 2022. Zondag gaat het nieuwe seizoen van Zomergasten van start, en Humberto Tan is de eerste die aanschuift bij Janine Abbring. De presentator heeft diverse fragmenten om te laten zien met allerlei thema’s. Zo komt hij met een TikTok-fragment en gaat het onder meer over fotografie, de natuur en rechtvaardigheid. “Ik hoop dat er wel uiteindelijk een rode lijn te ontdekken is. Het is een mooi testament als ik dood ben. Zegt de optimist”, aldus een lachende Humberto. Bekijk de video van Zomergasten hieronder. Het nieuwe seizoen van Zomergasten is vanaf zondag 24 juli wekelijks om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Zomergasten begint zondag 24 juli: dit zijn de gasten (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's