We zijn er Bijna! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

We zijn er Bijna! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

We zijn er Bijna! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is het tijd voor de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! De groep reist van Salamanca naar een camping midden in het natuurgebied bij het Nationaal Park Montfragüe. Dit park in de Extremadura is één van de belangrijkste roofvogelgebieden van Europa. Alle fragmenten uit deze uitzending We zijn er bijna!: Anke heeft speciale techniek voor lichtcontrole zonder geschreeuw Bekijk deze video » CampingbaasVooral de vale gieren met hun spanwijdte van zo’n drie meter zijn in trek bij natuurliefhebbers. Onder leiding van een gids bezoekt de groep dit park. Na afloop van de excursie hoeft niemand te gaan koken. De campingbaas maakt voor de gehele groep een grote pan met één van de beroemdste gerechten van Spanje: paella. AutopechEr is in deze omgeving ook oog voor cultuur. Het klooster van Guadalupe staat de volgende dag op het programma. Jan en Willy slaan deze excursie over: ze hebben autopech en hopen bij een plaatselijk garagebedrijf het kapotte onderdeel te vervangen, want de volgende dag staat er alweer een reisdag op het programma. Bekijk ook Martine van Os in Op1 over nieuw seizoen We zijn er bijna!: "Een beetje nerveus" Bekijk deze video » We zijn er bijna! gemist? 'Geen maaltijd zonder wijn' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is het tijd voor de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! De groep reist van Salamanca naar een camping midden in het natuurgebied bij het Nationaal Park Montfragüe. Dit park in de Extremadura is één van de belangrijkste roofvogelgebieden van Europa.

Campingbaas
Vooral de vale gieren met hun spanwijdte van zo’n drie meter zijn in trek bij natuurliefhebbers. Onder leiding van een gids bezoekt de groep dit park. Na afloop van de excursie hoeft niemand te gaan koken. De campingbaas maakt voor de gehele groep een grote pan met één van de beroemdste gerechten van Spanje: paella.

Autopech
Er is in deze omgeving ook oog voor cultuur. Het klooster van Guadalupe staat de volgende dag op het programma. Jan en Willy slaan deze excursie over: ze hebben autopech en hopen bij een plaatselijk garagebedrijf het kapotte onderdeel te vervangen, want de volgende dag staat er alweer een reisdag op het programma.

Bekijk hier alle video's en artikelen van We zijn er Bijna!


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV