Vluchteling in Ter Apel: 'Als je dief te pakken krijgt, valt die je aan met een mes'

Vluchteling in Ter Apel: 'Als je dief te pakken krijgt, valt die je aan met een mes'

Donderdag 25 augustus 2022 om 09:49

Artsen zonder Grenzen biedt noodhulp aan in Ter Apel, omdat er veel te weinig opvangplaatsen zijn slapen honderden vluchtelingen buiten op straat. Dit zorgt niet alleen voor een schrijnende maar ook gevaarlijke situatie voor de vluchtelingen. Een van hen vertelt dat je vooral in de nachten moet oppassen, voor meer dan alleen diefstal. “Als je de dief te pakken krijgt, trekt die een mes en valt hij je aan.”

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Vluchteling in <em>Ter Apel</em>: 'Als je dief te pakken krijgt, valt die je aan met een mes' Artsen zonder Grenzen biedt noodhulp aan in Ter Apel, omdat er veel te weinig opvangplaatsen zijn slapen honderden vluchtelingen buiten op straat. Dit zorgt niet alleen voor een schrijnende maar ook gevaarlijke situatie voor de vluchtelingen. Een van hen vertelt dat je vooral in de nachten moet oppassen, voor meer dan alleen diefstal. “Als je de dief te pakken krijgt, trekt die een mes en valt hij je aan.” Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. PvdA-fractievoorzitterAttje Kuiken in Op1 over de asielcrisis: "Het is onverstandig" Bekijk deze video » Op1: geschokte reacties na overlijden baby in AZC Ter Apel Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's