Video: Emile Ratelband (73) voor de negende keer vader: "Tiende kindje hoop ik op een jongen"

Video: Emile Ratelband (73) voor de negende keer vader: "Tiende kindje hoop ik op een jongen"

Zondag 28 augustus 2022 om 08:01

Emile Ratelband heeft zaterdag zijn negende kindje, Maximus Aurelius Frans Rudolph Willibrord, mogen verwelkomen. Op Twitter deed de 73-jarige positiviteitsgoeroe verslag van de bevalling, die in Thailand plaatsvond. Het kindje is verwekt via een draagmoeder. Emile vertelt over zijn zoontje in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Emile Ratelband</em> (73) voor de <em>negende keer</em> vader: &quot;Tiende kindje hoop ik op een jongen&quot; Emile Ratelband heeft zaterdag zijn negende kindje, Maximus Aurelius Frans Rudolph Willibrord, mogen verwelkomen. Op Twitter deed de 73-jarige positiviteitsgoeroe verslag van de bevalling, die in Thailand plaatsvond. Het kindje is verwekt via een draagmoeder. Emile vertelt over zijn zoontje in de video hieronder. Lees verder onder de video. Vijf jongens en vijf meisjes"Wat 'n zegen. Zo'n mooi, nieuw licht in ons leven", schrijft Ratelband bij een foto waarop hij zijn hand op zijn pasgeboren zoontje legt. In de video hierboven vertelt hij: "Mijn zaad is nog zo sterk, dat het meteen de eerste keer raak was." Als hij nog een tiende kindje zou willen, hoopt hij ook dat het een zoon wordt, dan heeft hij vijf meisjes en vijf jongens. Bekijk de Shownieuws-beelden hierboven en zie hieronder de foto van Emile met zijn kleine Maximus. Bekijk ook Video: Emile Ratelband staat in rechtbank Amsterdam lijnrecht tegenover RTL Bekijk deze video » Emile Ratelband is woest: "Ben niet de klootzak die ze hebben neergezet" Bekijk deze video »
Show :

Vijf jongens en vijf meisjes
"Wat 'n zegen. Zo'n mooi, nieuw licht in ons leven", schrijft Ratelband bij een foto waarop hij zijn hand op zijn pasgeboren zoontje legt. In de video hierboven vertelt hij: "Mijn zaad is nog zo sterk, dat het meteen de eerste keer raak was." Als hij nog een tiende kindje zou willen, hoopt hij ook dat het een zoon wordt, dan heeft hij vijf meisjes en vijf jongens.

Bekijk de Shownieuws-beelden hierboven en zie hieronder de foto van Emile met zijn kleine Maximus.

Actuele video's

Meer actuele video's