Beste Zangers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beste Zangers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beste Zangers gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vijfde aflevering van dit seizoen van Beste Zangers mag Jaap Reesema plaatsnemen op de bank naast Jan Smit. Zijn collega-artiesten, onder wie Claudia de Breij, Roxeanne Hazes en Nielson, zullen hem verrassen met vertolkingen van zijn liedjes en nummers van anderen die belangrijk voor Jaap zijn. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Jaap Reesema staat centraal in Beste Zangers en houdt het niet droog Bekijk deze video » Beste Zangers: Jaap Reesema blaast iedereen omver tijdens saxofoon-concert Bekijk deze video » Jan Smit uit kritiek op 'simpele' outfit Claudia de Breij: "Dit is niet voor tv toch?" (Beste Zangers) Bekijk deze video » Beste Zangers: Blanks zingt It'll be fine voor Jaap Reesema Bekijk deze video » Bekijk betoverende versie Nu wij niet meer praten van Sarita Lorena (Beste Zangers) Bekijk deze video » Beste Zangers: Claudia de Breij in tranen door optreden Ferdi Bolland- Tears in heaven Bekijk deze video » Beste Zangers: bekijk optreden van Claudia de Breij met 'Jasje van goud' Bekijk deze video » Nielson zingt belangrijk lied Ze heeft me lief voor Jaap Reesema (Beste Zangers) Bekijk deze video » Beste Zangers gemist? Roxeanne Hazes treedt op met 'Ooit komt nooit meer' Bekijk deze video » 'Grijs'De afgelopen weken kreeg Jaap al meerdere keren de handen op elkaar - zowel van zijn collega's als de kijkers thuis. Velen waren vorige week donderdag tot tranen toe geroerd door de vertolking van het nummer 'Grijs', dat Jaap zong voor Nielson. Slagen zijn collega's er deze week in een gevoelige snaar te raken bij Jaap? BelgiëGek genoeg is de man van Kim Kötter vooral populair in België. Met 'Ellie', 'Kom wat dichterbij', 'Nu wij niet meer praten' en 'Mijn kleine presidentje' scoorde Jaap al vier nummer 1-hits bij onze Zuiderburen. Het duet 'Nu wij niet meer praten' met Pommelien Thijs behaalde ook in Nederland de eerste plaats in de Top 40. Over gebrek aan succes heeft Jaap dus niet te klagen. Bekijk ook Video: Jaap Reesema zorgt voor tranen in Beste Zangers met Grijs van Nielson Bekijk deze video » Jaap Reesema over 'ongeloofwaardige' Nick & Simon bij Jinek: 'Verhaal klopt' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de vijfde aflevering van dit seizoen van Beste Zangers mag Jaap Reesema plaatsnemen op de bank naast Jan Smit. Zijn collega-artiesten, onder wie Claudia de Breij, Roxeanne Hazes en Nielson, zullen hem verrassen met vertolkingen van zijn liedjes en nummers van anderen die belangrijk voor Jaap zijn.

'Grijs'
De afgelopen weken kreeg Jaap al meerdere keren de handen op elkaar - zowel van zijn collega's als de kijkers thuis. Velen waren vorige week donderdag tot tranen toe geroerd door de vertolking van het nummer 'Grijs', dat Jaap zong voor Nielson. Slagen zijn collega's er deze week in een gevoelige snaar te raken bij Jaap?

België
Gek genoeg is de man van Kim Kötter vooral populair in België. Met 'Ellie', 'Kom wat dichterbij', 'Nu wij niet meer praten' en 'Mijn kleine presidentje' scoorde Jaap al vier nummer 1-hits bij onze Zuiderburen. Het duet 'Nu wij niet meer praten' met Pommelien Thijs behaalde ook in Nederland de eerste plaats in de Top 40. Over gebrek aan succes heeft Jaap dus niet te klagen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beste Zangers

Actuele video's

Meer actuele video's