Iedereen Had Het Erover gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Iedereen Had Het Erover gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Iedereen Had Het Erover gemist? Bekijk hier de hele uitzending RTL 4 herhaalt vanaf vanavond elke donderdag om 20:30 uur het programma Iedereen Had Het Erover, waarin Art Rooijakkers in gesprek gaat met de mensen achter een aantal van de meest spraakmakende nieuwsgebeurtenissen van jaren geleden. HerbelevenHij bezoekt de hoofdpersonen, blikt met hen terug en peilt de stemming nu. Het ophalen van de herinnering en het herbeleven van de gebeurtenis verbaast je opnieuw. Absurde wendingenDat wordt zeker niet minder als Art nieuwe feiten, heftige gevolgen of absurde wendingen van het lot te horen krijgt tijdens zijn gesprekken met de mensen die plots (wereld)nieuws waren. RTL Boulevard gemist? Edwin de Roy van Zuydewijn blijft woest op de Oranjes Bekijk deze video » Flippokoning in Iedereen Had Het Erover: multimiljonair die alles kwijtraakte Bekijk deze video »
Uitzending :
Iedereen Had Het Erover gemist? Bekijk hier de hele uitzending

RTL 4 herhaalt vanaf vanavond elke donderdag om 20:30 uur het programma Iedereen Had Het Erover, waarin Art Rooijakkers in gesprek gaat met de mensen achter een aantal van de meest spraakmakende nieuwsgebeurtenissen van jaren geleden.

Herbeleven
Hij bezoekt de hoofdpersonen, blikt met hen terug en peilt de stemming nu. Het ophalen van de herinnering en het herbeleven van de gebeurtenis verbaast je opnieuw.

Absurde wendingen
Dat wordt zeker niet minder als Art nieuwe feiten, heftige gevolgen of absurde wendingen van het lot te horen krijgt tijdens zijn gesprekken met de mensen die plots (wereld)nieuws waren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Iedereen Had Het Erover
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Iedereen Had Het Erover gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen