Viroloog Bert Niesters wil mondkapje terug: "Draag kapje op drukke plekken!" (video)

Viroloog Bert Niesters wil mondkapje terug: "Draag kapje op drukke plekken!" (video)

Viroloog <em>Bert Niesters</em> wil mondkapje terug: &quot;Draag kapje op drukke plekken!&quot; (video) Viroloog Bert Niesters pleit in De Telegraaf voor de terugkeer van het schrikbeeld van veel Nederlanders: mondkapjes op drukke plekken. Uit cijfers van het RIVM blijkt dat het coronavirus weer aan een opmars bezig is - met duizenden besmettingen en een toename in de ziekenhuisopnames. Daarom vindt Niesters dat enkele basisregels weer moeten worden ingevoerd, zeker omdat buurland Duitsland dat ook doet. Volgens hem zijn mondkapjes en een nadruk op ontsmetten geen ingrijpende regels, die prima kunnen worden nageleefd. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Peter Pannekoek heeft de oplossing voor vastzetten mondkapje: "Piercings!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Viroloog Bert Niesters wil mondkapje terug: "Draag kapje op drukke plekken!" (video)
Woensdag 28 september 2022 om 09:38

Viroloog Bert Niesters pleit in De Telegraaf voor de terugkeer van het schrikbeeld van veel Nederlanders: mondkapjes op drukke plekken. Uit cijfers van het RIVM blijkt dat het coronavirus weer aan een opmars bezig is - met duizenden besmettingen en een toename in de ziekenhuisopnames. Daarom vindt Niesters dat enkele basisregels weer moeten worden ingevoerd, zeker omdat buurland Duitsland dat ook doet. Volgens hem zijn mondkapjes en een nadruk op ontsmetten geen ingrijpende regels, die prima kunnen worden nageleefd.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's