Eddy Zoëy spreekt uitbehandelde Natasja die andere patiënten wil helpen (Five Days Inside)

Eddy Zoëy spreekt uitbehandelde Natasja die andere patiënten wil helpen (Five Days Inside)

Vanavond zien we Five Days Inside vanuit het Antoni Van Leeuwenhoek ziekenhuis. Bekijk hieronder de beelden met Eddy Zoëy.

Studie
Het Antoni Van Leeuwenhoek is een vooruitstrevend, in kanker gespecialiseerd ziekenhuis en onderzoeksinstituut. Eddy Zoëy spreekt patiënten en medewerkers over het wel en wee in het ziekenhuis. Eddy ontmoet er onder Natasja, die uitbehandeld is en aan een fase-1 studie mee doet. Bekijk een fragment hieronder.

Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Eddy Zoëy</em> spreekt uitbehandelde Natasja die andere patiënten wil helpen (<em>Five Days Inside</em>) Vanavond zien we Five Days Inside vanuit het Antoni Van Leeuwenhoek ziekenhuis. Bekijk hieronder de beelden met Eddy Zoëy. StudieHet Antoni Van Leeuwenhoek is een vooruitstrevend, in kanker gespecialiseerd ziekenhuis en onderzoeksinstituut. Eddy Zoëy spreekt patiënten en medewerkers over het wel en wee in het ziekenhuis. Eddy ontmoet er onder Natasja, die uitbehandeld is en aan een fase-1 studie mee doet. Bekijk een fragment hieronder. Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Five Days Inside: Geraldine Kemper bij verslavingskliniek Brijer in Den Haag (video) Bekijk deze video » Eddy Zoëy onder de indruk van futuristische operatie in het Antoni Van Leeuwenhoek Bekijk deze video »
TV :
Eddy Zoëy spreekt uitbehandelde Natasja die andere patiënten wil helpen (Five Days Inside)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV