Britt Dekker over "kledingfoutje" met Britt Scholte: "Kapot van binnen"

Britt Dekker over "kledingfoutje" met Britt Scholte: "Kapot van binnen"

Zaterdag 8 oktober 2022 om 21:56

Presentatrice Britt Dekker kwam afgelopen donderdag op het Televizier-Ring Gala een mede-Britt tegen het lijf die ook nog eens dezelfde jurk droeg.

<em>Britt Dekker</em> over &quot;kledingfoutje&quot; met Britt Scholte: &quot;Kapot van binnen&quot; Presentatrice Britt Dekker kwam afgelopen donderdag op het Televizier-Ring Gala een mede-Britt tegen het lijf die ook nog eens dezelfde jurk droeg. BinnenschuifelenOp de première van haar nieuwe film reageert ze voor het eerst op dat moment: "Omdat ze Britt Scholte heet en een superleuk iemand is, vond ik het niet erg. Als je iemand helemaal niet leuk vind die in datzelfde ding komt binnenschuifelen, dan ga je toch wel even kapot van binnen", zegt Dekker. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Shownieuws gemist? Britt Dekker verrast met Gouden Film voor Silverstar Bekijk deze video » Britt Dekker mag zich klaarmaken voor EK met George: "Super vet!" (video) Bekijk deze video »
Show :

Binnenschuifelen
Op de première van haar nieuwe film reageert ze voor het eerst op dat moment: "Omdat ze Britt Scholte heet en een superleuk iemand is, vond ik het niet erg. Als je iemand helemaal niet leuk vind die in datzelfde ding komt binnenschuifelen, dan ga je toch wel even kapot van binnen", zegt Dekker.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's