Marc van Ranst openhartig over extreme bedreigingen: 'Ga gewoon op straat wandelen'

Marc van Ranst openhartig over extreme bedreigingen: 'Ga gewoon op straat wandelen'

Maandag 17 oktober 2022 om 08:37

Tweede Kamerlid Corinne Ellemeet (GroenLinks) heeft in een open brief haar zorgen geuit over de gezondheid van haar collega's, die te maken krijgen met bedreigingen. De Vlaamse viroloog Marc van Ranst is ervaringsdeskundige op dit gebied. Hij adviseert mensen gewoon de straat op te gaan om te wandelen, want dan blijken burgers best aardig te zijn.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 16 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marc van Ranst</em> openhartig over extreme bedreigingen: 'Ga gewoon op straat wandelen' Tweede Kamerlid Corinne Ellemeet (GroenLinks) heeft in een open brief haar zorgen geuit over de gezondheid van haar collega's, die te maken krijgen met bedreigingen. De Vlaamse viroloog Marc van Ranst is ervaringsdeskundige op dit gebied. Hij adviseert mensen gewoon de straat op te gaan om te wandelen, want dan blijken burgers best aardig te zijn. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 16 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. TopsportVan Ranst beaamt dat politiek topsport is - en daar komt alle bagger van social media dus nog eens bij. Dat heeft grote gevolgen: burgers willen de politiek niet meer in of stappen er voortijdig uit. Ook in België is het volgens de viroloog een groot probleem, iets dat hijzelf natuurlijk aan den lijve heeft ondervonden. Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marc van Ranst openhartig over extreme bedreigingen: 'Ga gewoon op straat wandelen'

Topsport
Van Ranst beaamt dat politiek topsport is - en daar komt alle bagger van social media dus nog eens bij. Dat heeft grote gevolgen: burgers willen de politiek niet meer in of stappen er voortijdig uit. Ook in België is het volgens de viroloog een groot probleem, iets dat hijzelf natuurlijk aan den lijve heeft ondervonden.

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's