Lang Leve de Liefde: Edwins date wil niet mee schuimen

Lang Leve de Liefde: Edwins date wil niet mee schuimen

Vrijdag 28 oktober 2022 om 12:42

Edwin gaat op date en haalt alles uit de kast. Wanneer hij begint te zingen wordt er niet echt enthousiast op gereageerd, waarop Edwin zegt: "Wij hebben een andere definitie van leuk." Dat is ook duidelijk te zien, als hij heel blij het schuimkanon aanslingert, maar zijn date er niet in wil liggen. "Ik had meer enthousiasme verwacht op schuim", aldus Edwin.

Bekijk hieronder de video van Lang Leve de Liefde

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Edwins date wil niet mee schuimen Edwin gaat op date en haalt alles uit de kast. Wanneer hij begint te zingen wordt er niet echt enthousiast op gereageerd, waarop Edwin zegt: "Wij hebben een andere definitie van leuk." Dat is ook duidelijk te zien, als hij heel blij het schuimkanon aanslingert, maar zijn date er niet in wil liggen. "Ik had meer enthousiasme verwacht op schuim", aldus Edwin. Bekijk hieronder de video van Lang Leve de Liefde Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Janko in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil een oudere vrouw' Bekijk deze video » Janko neemt wijntje in Lang Leve de Liefde: ‘Weet je hoeveel calorieën dat is?’ Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Frank heeft niks meer te zeggen na harde afwijzing Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's