Hart van Nederland: demonstratie waar David Icke zou spreken helemaal afgeblazen

Hart van Nederland: demonstratie waar David Icke zou spreken helemaal afgeblazen

Zaterdag 5 november 2022 om 12:02

<em>Hart van Nederland</em>: demonstratie waar <em>David Icke</em> zou spreken helemaal afgeblazen Samen voor Nederland annuleert een demonstratie die komende zondag in Amsterdam zou plaatsvinden en waar complotdenker David Icke voor was uitgenodigd om te spreken, zegt een woordvoerder van de organisatie vrijdagavond. Als voornaamste reden noemt de woordvoerder dat Icke toegang tot Nederland is geweigerd. De afgelopen dagen heeft de Gemeente Amsterdam er alles aan gedaan om de extremistische complotdenker, die zich regelmatig antisemitistisch uit, te weren uit de stad. En met succes dus. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Minister Yesilgöz steunt weigeren complotdenker David Icke (video) Bekijk deze video » Frits Barend in HLF8: 'Complotdenker David Icke is een gevaarlijke antisemiet' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Samen voor Nederland annuleert een demonstratie die komende zondag in Amsterdam zou plaatsvinden en waar complotdenker David Icke voor was uitgenodigd om te spreken, zegt een woordvoerder van de organisatie vrijdagavond. Als voornaamste reden noemt de woordvoerder dat Icke toegang tot Nederland is geweigerd. De afgelopen dagen heeft de Gemeente Amsterdam er alles aan gedaan om de extremistische complotdenker, die zich regelmatig antisemitistisch uit, te weren uit de stad. En met succes dus.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's