Zoon Glennis Grace krijgt agressietraining, taakstraf en winkelverbod (Shownieuws)

Zoon Glennis Grace krijgt agressietraining, taakstraf en winkelverbod (Shownieuws)

Donderdag 10 november 2022 om 15:03

Na Glennis Grace heeft donderdag ook haar zoon Anthony zijn straf te horen gekregen na het geweldsincident bij de Jumbo. De 16-jarige jongen moet een agressietraining van 35 uur volgen, ook krijgt hij een werkstraf van 120 uur waarvan 40 uur voorwaardelijk, en een winkelverbod.

Lees verder onder de video.

<em>Zoon Glennis Grace</em> krijgt agressietraining, taakstraf en winkelverbod (<em>Shownieuws</em>) Na Glennis Grace heeft donderdag ook haar zoon Anthony zijn straf te horen gekregen na het geweldsincident bij de Jumbo. De 16-jarige jongen moet een agressietraining van 35 uur volgen, ook krijgt hij een werkstraf van 120 uur waarvan 40 uur voorwaardelijk, en een winkelverbod. Lees verder onder de video. Anthony mag half jaar niet in Jumbo komenAls Anthony de agressietraining niet (goed) volgt, moet hij naar de jeugdgevangenis. Ook mag hij het komende halfjaar niet in de Jumbo komen, waar hij en zijn moeder zich eerder dit jaar vreselijk misdroegen. Na een leugen van de jongen ging Grace met drie anderen naar de winkel om ‘verhaal te halen’. Medewerkers van de supermarkt werden vervolgens door hen mishandeld en bedreigd. Bekijk de video van Shownieuws met de uitspraak van de rechter hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Tafelgasten in HLF8 over Glennis Grace: "Laten we haar nu met rust laten" Bekijk deze video » Johan Derksen over taakstraf Glennis Grace: "Kan gaan vakkenvullen bij de Jumbo" (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Entertainment :

Anthony mag half jaar niet in Jumbo komen
Als Anthony de agressietraining niet (goed) volgt, moet hij naar de jeugdgevangenis. Ook mag hij het komende halfjaar niet in de Jumbo komen, waar hij en zijn moeder zich eerder dit jaar vreselijk misdroegen. Na een leugen van de jongen ging Grace met drie anderen naar de winkel om ‘verhaal te halen’. Medewerkers van de supermarkt werden vervolgens door hen mishandeld en bedreigd.

Bekijk de video van Shownieuws met de uitspraak van de rechter hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's