The Masked Singer: Loretta denkt dat ze met de Beer heeft geknuffeld

The Masked Singer: Loretta denkt dat ze met de Beer heeft geknuffeld

Vrijdag 18 november 2022 om 14:27

Loretta Schrijver denkt in The Masked Singer te weten welke bekende Nederlander in het berenpak zit. Ze heeft ook het vermoeden dat ze deze Knuffelbeer eerder heeft ontmoet. “Ja als het hem is, dan hebben we echt weleens, nou ja maar ook echt gewoon geknuffeld.
Volgens mij knuffelt hij best wel veel.” Wie Loretta op het oog heeft als Beer, zie je in de uitzending van vrijdagavond.

Bekijk de beelden van The Masked Singer hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: Loretta denkt dat ze met de Beer heeft geknuffeld Loretta Schrijver denkt in The Masked Singer te weten welke bekende Nederlander in het berenpak zit. Ze heeft ook het vermoeden dat ze deze Knuffelbeer eerder heeft ontmoet. “Ja als het hem is, dan hebben we echt weleens, nou ja maar ook echt gewoon geknuffeld.Volgens mij knuffelt hij best wel veel.” Wie Loretta op het oog heeft als Beer, zie je in de uitzending van vrijdagavond. Bekijk de beelden van The Masked Singer hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Vrijdag in The Masked Singer: is René Frog-Froger de Kikker? Bekijk deze video » The Masked Singer: BN’er in pak van de Kikker heeft identiteit verraden! Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's