Johan Derksen lovend over actie Louis van Gaal: 'Dat doet Louis goed'

Johan Derksen lovend over actie Louis van Gaal: 'Dat doet Louis goed'

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjewinter van donderdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

Louis van Gaal gaf gisteren op ontroerende wijze een dikke knuffel aan een journalist uit Senegal. Johan Derksen is daar wel over te spreken: "Dit doet 'ie dan weer goed. Dit doet Louis goed."

<em>Johan Derksen</em> lovend over actie <em>Louis van Gaal</em>: 'Dat doet Louis goed' Hieronder zie je een fragment uit De Oranjewinter van donderdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv. Louis van Gaal gaf gisteren op ontroerende wijze een dikke knuffel aan een journalist uit Senegal. Johan Derksen is daar wel over te spreken: "Dit doet 'ie dan weer goed. Dit doet Louis goed." Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Louis van Gaal geeft verslaggever uit Senegal die fan is een dikke knuffel (video) Bekijk deze video » Louis van Gaal grapt tijdens fotomoment: “Denzel is very handsome’ (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws gemist? Bondscoach van Gaal: "We zijn hier om wereldkampioen te worden" Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV