Isola Di Beau met Ronald Koeman en John van den Heuvel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Isola Di Beau met Ronald Koeman en John van den Heuvel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Isola Di Beau met Ronald Koeman en John van den Heuvel gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag is er om 20.00 uur weer een nieuwe aflevering van Isola di Beau te zien op RTL 4. Beau van Erven Dorens ontvangt op het eiland ditmaal bondscoach en ex-voetballer Ronald Koeman en misdaadjournalist John van den Heuvel. Alle fragmenten uit deze uitzending John van den Heuvel over ruzie met Peter R. de Vries (Isola di Beau): ‘Botsende ego’s’ Bekijk deze video » Isola di Beau: hartinfarct Ronald Koeman redde zijn broer Erwin Bekijk deze video » EK '88Koeman springt komende periode opnieuw in het diepe: hij wordt weer bondscoach. Na een niet zo succesvolle periode bij zijn droomclub FC Barcelona stapt hij er na een periode Van Gaal weer in. De ex-libero, die in 1988 Europees kampioen werd met het Nederlands elftal, reflecteert op de periode. PSV-supporterVan den Heuvel is natuurlijk een alom gewaardeerd misdaadjournalist, maar ook een PSV supporter. Daarom is het voor hem een eer om samen met een oud-PSV trainer te worden uitgenodigd. Natuurlijk laat Beau ook zijn eigen veiligheid en de dood van collega Peter R. de Vries niet onbesproken. Bekijk ook Bloedende Beau van Erven Dorens in Isola di Beau: "Schitterend!" (video) Bekijk deze video » Zondag in Isola di Beau: Moeder Olcay Gulsen kon elektriciteitsrekening niet betalen Bekijk deze video »
Uitzending :
Isola Di Beau met Ronald Koeman en John van den Heuvel gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 18 December 2022 om 21:30

Zondag is er om 20.00 uur weer een nieuwe aflevering van Isola di Beau te zien op RTL 4. Beau van Erven Dorens ontvangt op het eiland ditmaal bondscoach en ex-voetballer Ronald Koeman en misdaadjournalist John van den Heuvel.

EK '88
Koeman springt komende periode opnieuw in het diepe: hij wordt weer bondscoach. Na een niet zo succesvolle periode bij zijn droomclub FC Barcelona stapt hij er na een periode Van Gaal weer in. De ex-libero, die in 1988 Europees kampioen werd met het Nederlands elftal, reflecteert op de periode.

PSV-supporter
Van den Heuvel is natuurlijk een alom gewaardeerd misdaadjournalist, maar ook een PSV supporter. Daarom is het voor hem een eer om samen met een oud-PSV trainer te worden uitgenodigd. Natuurlijk laat Beau ook zijn eigen veiligheid en de dood van collega Peter R. de Vries niet onbesproken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Isola di Beau

Actuele video's

Meer actuele video's