Rail Away: Italië gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rail Away: Italië gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rail Away: Italië gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Rail Away kunnen de kijkers lekker genieten van warme taferelen: er staat namelijk een treinreis door het natuurrijke Sardinië op de planning. De reis begint in Cagliari en eindigt in kustplaats Arbatax. Dinsdag op NPO 2. MandasDe reis begint in de Sardijnse hoofdstad Cagliari, waarvandaan noordwaarts naar het stadje Mandas wordt gegaan. Daarna maken we een ritje op het 'groene' toeristentreintje. De passagiers maken zich op voor een tocht van ettelijke uren door een ongerept landschap, voordat ze aankomen op het station van de kustplaats Arbatax. Eigen hoekje van paradijsOnderweg brengen we een bezoek het verlaten spookdorp Gairo en het plaatsje Seulo. Dat ligt in wat een 'blue zone' heet, een gebied waar de inwoners langer leven en gezonder oud worden. Een van hen is Giovanni, die ons te voet meeneemt door de bergen naar wat de Sardiniërs 'hun eigen hoekje van het paradijs' noemen. Bekijk ook Frits Wester: 'Mijn favoriete tv-programma is Rail Away' (Humberto) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 27 december 2022 om 20:28

In de nieuwe aflevering van Rail Away kunnen de kijkers lekker genieten van warme taferelen: er staat namelijk een treinreis door het natuurrijke Sardinië op de planning. De reis begint in Cagliari en eindigt in kustplaats Arbatax. Dinsdag op NPO 2.

Mandas
De reis begint in de Sardijnse hoofdstad Cagliari, waarvandaan noordwaarts naar het stadje Mandas wordt gegaan. Daarna maken we een ritje op het 'groene' toeristentreintje. De passagiers maken zich op voor een tocht van ettelijke uren door een ongerept landschap, voordat ze aankomen op het station van de kustplaats Arbatax.

Eigen hoekje van paradijs
Onderweg brengen we een bezoek het verlaten spookdorp Gairo en het plaatsje Seulo. Dat ligt in wat een 'blue zone' heet, een gebied waar de inwoners langer leven en gezonder oud worden. Een van hen is Giovanni, die ons te voet meeneemt door de bergen naar wat de Sardiniërs 'hun eigen hoekje van het paradijs' noemen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Rail Away

Actuele video's

Meer actuele video's