Grote schrik na eftige brand in Amsterdam: 'Er hadden doden kunnen vallen' (video)

Grote schrik na eftige brand in Amsterdam: 'Er hadden doden kunnen vallen' (video)

Woensdag 4 januari 2023 om 20:15

Grote schrik na eftige brand in Amsterdam: 'Er hadden doden kunnen vallen' (video) Wie woensdag langs de Amsterdamse Laanweg loopt kan het haast niet ontgaan: er heeft een flinke brand gewoed bij een van de woningen. Omliggende woningen hebben ook flinke schade opgelopen, de tuin van het pand ligt compleet in de as. Er zijn geen gewonden gevallen, maar volgens veel bewoners kwamen ze met de schrik vrij. 'Het had heel erg mis kunnen gaan.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zie: zeehond op het strand? Aai ze niet, want ze bijten! Bekijk deze video » Postcodeloterij: weduwnaar Cees uit Heemskerk wint 2,8 miljoen euro (video) Bekijk deze video » Dat is schrikken: windmolen breekt doormidden op fietspad (video) Bekijk deze video » ZIEN: explosie gefilmd in Utrecht, politie zoekt getuigen Bekijk deze video »
Nieuws :

Wie woensdag langs de Amsterdamse Laanweg loopt kan het haast niet ontgaan: er heeft een flinke brand gewoed bij een van de woningen. Omliggende woningen hebben ook flinke schade opgelopen, de tuin van het pand ligt compleet in de as. Er zijn geen gewonden gevallen, maar volgens veel bewoners kwamen ze met de schrik vrij. 'Het had heel erg mis kunnen gaan.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's