Married At First Sight: huwelijk Loes en Wichian gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight: huwelijk Loes en Wichian gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Married At First Sight: huwelijk Loes en Wichian gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Married at First Sight zien we opnieuw een huwelijksvoltrekking, namelijk die van Loes en Wichian. Ondertussen gaan Wilfred en Francois lekker genieten op hun huwelijksreis op het prachtige eiland Sint-Maarten. Eigen bedrijfDe dag van de bruiloft is aangebroken voor Loes, de 30-jarige docente beeldende vorming uit Gemert, én Wichian, 34 jaar en werkzaam bij defensie én een eigen bedrijf, waarin hij als directiechauffeur aan de slag gaat. Gaan zij de liefde vinden? Echtelijke ruzieWilfred en Francois zijn begonnen aan hun huwelijksreis op het tropische Caribische eiland Sint Maarten. In Italië lopen de irritaties tussen Martijn en Nicole te hoog op en er ontstaat een eerste echtelijke ruzie. Komt dat nog goed? Bekijk ook Married at First Sight: BABS Eelco Schippers gaat zelf ook trouwen Bekijk deze video » Married at First Sight: Wilfred en François zien elkaar voor het eerst bij altaar Bekijk deze video »
Uitzending :
Married At First Sight: huwelijk Loes en Wichian gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 11 januari 2023 om 22:00

In de nieuwe aflevering van Married at First Sight zien we opnieuw een huwelijksvoltrekking, namelijk die van Loes en Wichian. Ondertussen gaan Wilfred en Francois lekker genieten op hun huwelijksreis op het prachtige eiland Sint-Maarten.

Eigen bedrijf
De dag van de bruiloft is aangebroken voor Loes, de 30-jarige docente beeldende vorming uit Gemert, én Wichian, 34 jaar en werkzaam bij defensie én een eigen bedrijf, waarin hij als directiechauffeur aan de slag gaat. Gaan zij de liefde vinden?

Echtelijke ruzie
Wilfred en Francois zijn begonnen aan hun huwelijksreis op het tropische Caribische eiland Sint Maarten. In Italië lopen de irritaties tussen Martijn en Nicole te hoog op en er ontstaat een eerste echtelijke ruzie. Komt dat nog goed?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Married at First Sight

Actuele video's

Meer actuele video's