Media Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Media Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Media Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf zondag is het satirische programma Media Inside terug op NPO 3. In de talkshow nemen presentator Gijs Groenteman en sidekick Marcel van Roosmalen met twee gasten de tv- en mediaweek door op soms hilarische wijze. Eigen talkshowIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zijn presentatrice Nadia Moussaid, die begin mei een eigen talkshow krijgt op de vroege avond van NPO 1, en presentator Rutger Castricum van PowNed. In dit seizoen bespreken ze het nieuws, tweets, televisieprogramma’s en podcasts live vanuit studio Desmet. Over Media InsideMarcel en Gijs nemen de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen week door. Daarnaast heeft Marcel weer zijn rubriek 'Briefje van Marcel' en wordt dit seizoen elke aflevering afgesloten met een nieuwe rubriek. Bekijk ook Roelof Hemmen slacht Media Inside: 'Jullie maken een heel slecht programma' Bekijk deze video » Angela de Jong tegen Johan Derksen: "Laten we het gewoon proberen!" (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Media Inside Oudejaarsshow over turbulent 2022: 'Val van Matthijs van Nieuwkerk' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf zondag is het satirische programma Media Inside terug op NPO 3. In de talkshow nemen presentator Gijs Groenteman en sidekick Marcel van Roosmalen met twee gasten de tv- en mediaweek door op soms hilarische wijze.

Eigen talkshow
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zijn presentatrice Nadia Moussaid, die begin mei een eigen talkshow krijgt op de vroege avond van NPO 1, en presentator Rutger Castricum van PowNed. In dit seizoen bespreken ze het nieuws, tweets, televisieprogramma’s en podcasts live vanuit studio Desmet.

Over Media Inside
Marcel en Gijs nemen de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen week door. Daarnaast heeft Marcel weer zijn rubriek 'Briefje van Marcel' en wordt dit seizoen elke aflevering afgesloten met een nieuwe rubriek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Media Inside

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV