Premier Rutte bij Jinek over hulp energiecrisis: ‘We zijn het rijkste land ter wereld’

Premier Rutte bij Jinek over hulp energiecrisis: ‘We zijn het rijkste land ter wereld’

Donderdag 23 februari 2023 om 08:37

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 22 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Premier Mark Rutte was woensdagavond te gast bij Jinek. Hij sprak onder meer over de energiecrisis en hoe mensen in Nederland met vooral lagere inkomens hieronder lijden. Rutte benadrukt dat ze er alles aan doen om deze mensen te steunen en dat ook in de toekomst te blijven doen. En daar heeft Nederland volgens hem ook de middelen voor want op economisch vlak gaat het goed. “We zijn nu geloof ik het rijkste land van de wereld.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Premier Rutte bij <em>Jinek</em> over hulp energiecrisis: ‘We zijn het rijkste land ter wereld’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 22 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Premier Mark Rutte was woensdagavond te gast bij Jinek. Hij sprak onder meer over de energiecrisis en hoe mensen in Nederland met vooral lagere inkomens hieronder lijden. Rutte benadrukt dat ze er alles aan doen om deze mensen te steunen en dat ook in de toekomst te blijven doen. En daar heeft Nederland volgens hem ook de middelen voor want op economisch vlak gaat het goed. “We zijn nu geloof ik het rijkste land van de wereld.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Premier Rutte bij Jinek over hulp energiecrisis: ‘We zijn het rijkste land ter wereld’

Actuele video's

Meer actuele video's