'Zombie' Rob na vertrek uit Big Brother over uitspraken Ali: "Dit vind ik nep"

'Zombie' Rob na vertrek uit Big Brother over uitspraken Ali: "Dit vind ik nep"

Dinsdag 28 februari 2023 om 11:15

Geblesseerde Rob zat als een zombie op de bank tijdens zijn laatste weken in het Big Brother huis. Afgelopen weekend ging hij dan ook vrijwillig het huis uit. Rob had Michelangelo die de 'Power of Nomination' had, in bedekte termen gevraagd om hem te nomineren. Dat heeft Michelangelo niet gedaan en daar was Rob eerst best pissig om.

Lees verder onder de video

'Zombie' Rob na vertrek uit <em>Big Brother</em> over uitspraken Ali: &quot;Dit vind ik nep&quot; Geblesseerde Rob zat als een zombie op de bank tijdens zijn laatste weken in het Big Brother huis. Afgelopen weekend ging hij dan ook vrijwillig het huis uit. Rob had Michelangelo die de 'Power of Nomination' had, in bedekte termen gevraagd om hem te nomineren. Dat heeft Michelangelo niet gedaan en daar was Rob eerst best pissig om. Lees verder onder de video In 'Confessions' wordt hij geconfronteerd met beelden van huisgenoot Ali over hun geschil. Rob reageert erna met: "Dit vind ik nep." Verder voorspelt hij welke oud huisgenoten de finale niet gaan halen. Bekijk de beelden van Big Brother hierboven. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Big Brother: Ali test zijn versiertrukjes uit op Chiara en Jolien Bekijk deze video » Big Brother deelnemers krijgen het steeds zwaarder Bekijk deze video » Plottwist in Big Brother: Rob wil naar huis, weggestemde Charlotte mag blijven Bekijk deze video »
TV :
'Zombie' Rob na vertrek uit Big Brother over uitspraken Ali: "Dit vind ik nep"

In 'Confessions' wordt hij geconfronteerd met beelden van huisgenoot Ali over hun geschil. Rob reageert erna met: "Dit vind ik nep." Verder voorspelt hij welke oud huisgenoten de finale niet gaan halen.

Bekijk de beelden van Big Brother hierboven.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's