Emotionele Marlies in Je Huis op Orde: 'Je gaat niet zomaar op tv met je hele hebben en houwen'

Emotionele Marlies in Je Huis op Orde: 'Je gaat niet zomaar op tv met je hele hebben en houwen'

Dinsdag 28 februari 2023 om 17:06

Marlies wordt gefronteerd met de werkelijkheid. "Ik hou van heel veel mooie kleren. Ik ben blijven kopen en dat wil ik gewoon niet meer. Het is best een grote stap om mee te doen aan zo'n programma. Je gaat niet zomaar op tv met je hele hebben en houwen. We staan hier serieus en niet voor de grap," aldus de emotionele Marlies.

Bekijk het fragment van Je huis op orde in de video hieronder.

Je huis op orde is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Emotionele Marlies in <em>Je Huis op Orde</em>: 'Je gaat niet zomaar op tv met je hele hebben en houwen' Marlies wordt gefronteerd met de werkelijkheid. "Ik hou van heel veel mooie kleren. Ik ben blijven kopen en dat wil ik gewoon niet meer. Het is best een grote stap om mee te doen aan zo'n programma. Je gaat niet zomaar op tv met je hele hebben en houwen. We staan hier serieus en niet voor de grap," aldus de emotionele Marlies. Bekijk het fragment van Je huis op orde in de video hieronder. Je huis op orde is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Viktor Brand in Je huis op orde tegen Mandy: 'Het klinkt overspannen' Bekijk deze video » Zie: Viktor Brand gelooft zijn ogen niet: 'Oh nee, jongens wat een bende' Bekijk deze video » Carla in Je huis op orde: "Ik durfde niet te zeggen dat ik m'n beertje miste" (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's