Een Jaar Van Je Leven: Erik en Rupert schudden met hun billen! (video)

Een Jaar Van Je Leven: Erik en Rupert schudden met hun billen! (video)

Woensdag 8 maart 2023 om 15:11

De muziek barst los bij Een Jaar Van Je Leven en dat is niet het enige wat losbarst! Erik en Rupert zijn niet meer te stoppen op de dansvloer. Ze worden flink aangemoedigd door de dames. De dag van Erik en Rupert kan niet meer stuk!

Bekijk hieronder de video.

<em>Een Jaar Van Je Leven:</em> Erik en Rupert schudden met hun billen! (video) De muziek barst los bij Een Jaar Van Je Leven en dat is niet het enige wat losbarst! Erik en Rupert zijn niet meer te stoppen op de dansvloer. Ze worden flink aangemoedigd door de dames. De dag van Erik en Rupert kan niet meer stuk! Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zie: het is game over voor Gert-Jan (Een Jaar Van Je Leven): 'Maak er wat van jongens' Bekijk deze video » Heeft Kim (Een jaar van je leven) een alcoholprobleem? 'Houd je bek, ik drink bijna niet!' Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Isaac maakt het goed met Esther, ''Zo blij!'' Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's