Johan Derksen in Vandaag Inside over daten met avatar: 'Slecht nieuws voor opblaaspoppen'

Johan Derksen in Vandaag Inside over daten met avatar: 'Slecht nieuws voor opblaaspoppen'

Donderdag 13 april 2023 om 09:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 12 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

De heren van Vandaag Inside praten met Ben van de Burg het laatste technieuws. Hij vertelt meer over het daten met avatars, zou je verliefd kunnen worden op een digitaal persoon? René van der Gijp merkt op dat blijkbaar veel mensen een ‘teringhekel’ hebben aan hun vrouw. “Dat is heel slecht nieuws voor de opblaaspoppen”, vult Johan Derksen aan.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Johan Derksen in <em>Vandaag Inside</em> over daten met avatar: 'Slecht nieuws voor opblaaspoppen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 12 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. De heren van Vandaag Inside praten met Ben van de Burg het laatste technieuws. Hij vertelt meer over het daten met avatars, zou je verliefd kunnen worden op een digitaal persoon? René van der Gijp merkt op dat blijkbaar veel mensen een ‘teringhekel’ hebben aan hun vrouw. “Dat is heel slecht nieuws voor de opblaaspoppen”, vult Johan Derksen aan. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's