Vandaag Inside: Bouke is terug en zet de studio op zijn kop!

Vandaag Inside: Bouke is terug en zet de studio op zijn kop!

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 19 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

In Vandaag Inside zijn Bouke & The ElvisMatters Band, winnaars van het SBS6-programma The Tribute - Battle of the Bands, terug en zorgen voor een musicale opening van Vandaag Inside.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside:</em> Bouke is terug en zet de studio op zijn kop! Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 19 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. In Vandaag Inside zijn Bouke & The ElvisMatters Band, winnaars van het SBS6-programma The Tribute - Battle of the Bands, terug en zorgen voor een musicale opening van Vandaag Inside. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen dreigt het er niet bij te laten zitten na fotoshopgrapje redactie Vandaag Inside Bekijk deze video » Volgens Gijp in Vandaag Inside zijn cameramannen niet te vertrouwen en Johan legt uit waarom Bekijk deze video » Job Knoester in VI over Gordons relatiebreuk: "Ik denk dat het nooit echt was" (In de Wandelgangen) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV