ZIEN: Wilfred Genee & Harry Mens zingen Het Dorp bij Business Class

ZIEN: Wilfred Genee & Harry Mens zingen Het Dorp bij Business Class

ZIEN: Wilfred Genee &amp; Harry Mens zingen <em>Het Dorp</em> bij Business Class Wilfred Genee bracht afgelopen weekend een bezoek aan Business Class en daar zong hij, zoals eerder al beloofd, een duet met Harry Mens. De twee presentatoren kozen voor het prachtige nummer Het Dorp van Wim Sonneveld en dat is natuurlijk het terugkijken waard. Hieronder zie en hoor je hoe dat klinkt en bovenaan deze pagina hoor je alles over het nieuwe contract van de heren van Vandaag Inside bij Talpa Bekijk ook Shownieuws: laatste gezondheidsupdate Rob de Nijs vanuit ziekenhuis Bekijk deze video » Shownieuws: Gordon droogt zijn tranen in Nederland na mislukte verloving Bekijk deze video »
TV :
Maandag 24 april 2023 om 09:59

Wilfred Genee bracht afgelopen weekend een bezoek aan Business Class en daar zong hij, zoals eerder al beloofd, een duet met Harry Mens. De twee presentatoren kozen voor het prachtige nummer Het Dorp van Wim Sonneveld en dat is natuurlijk het terugkijken waard.

Hieronder zie en hoor je hoe dat klinkt en bovenaan deze pagina hoor je alles over het nieuwe contract van de heren van Vandaag Inside bij Talpa

Actuele video's

Meer actuele video's