Lang Leve de Liefde: Wendy kijkt ondeugend naar Dannie in mankini (video)

Lang Leve de Liefde: Wendy kijkt ondeugend naar Dannie in mankini (video)

Maandag 24 april 2023 om 20:32

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Wendy kijkt ondeugend naar Dannie in mankini (video) Wendy en Dennie kennen geen schaamte en dat komt goed uit in de Lang Leve de Liefde-villa. Dennie vertelt meteen dat hij snurkt, praat en scheten laat in zijn slaap. Als de twee besluiten in de hottub te gaan, heeft Dennie zijn mankini aangetrokken. Wendy vindt dit 'geweldig'. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Edwin in Lang Leve de Liefde: 'Je bent niet sexy, wel aantrekkelijk' (video) Bekijk deze video » Charaf in Lang Leve de Liefde: 'Ik ben benieuwd naar je kont' Bekijk deze video »
TV :

Wendy en Dennie kennen geen schaamte en dat komt goed uit in de Lang Leve de Liefde-villa. Dennie vertelt meteen dat hij snurkt, praat en scheten laat in zijn slaap. Als de twee besluiten in de hottub te gaan, heeft Dennie zijn mankini aangetrokken. Wendy vindt dit 'geweldig'.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's