Video: Joe Biden kondigt herverkiezing aan, 'let's finish the job'

Video: Joe Biden kondigt herverkiezing aan, 'let's finish the job'

Video: <em>Joe Biden</em> kondigt herverkiezing aan, 'let's finish the job' De huidige president van Amerika, Joe Biden, heeft dinsdag aangekondigd herverkiesbaar te zijn als president van het land. In onderstaande video, die hij deelt via zijn social media, heeft hij één boodschap: 'let's finish the job'. Kwartje vertrouwenDaarmee krijgt de democratische partij dus geen nieuwe kandidaat. De 80-jarige Biden is nu al de oudste president van het land. Binnen zijn eigen partij heeft slechts een kwart van de leden vertrouwen in zijn kandidatuur. Bekijk de video van Joe Biden hierboven. Kijk bovenaan de pagina de voorspelling van Raymond Mens, die hij recent deed bij Vandaag Inside. Bekijk ook Video: zo kondigt Donald Trump nieuwe gooi naar presidentschap Amerika aan Bekijk deze video » Heftig: Erik Mouthaan omvergelopen in Oval Office, 'Moest me vastklampen aan bureau Biden' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Dinsdag 25 april 2023 om 12:06

De huidige president van Amerika, Joe Biden, heeft dinsdag aangekondigd herverkiesbaar te zijn als president van het land. In onderstaande video, die hij deelt via zijn social media, heeft hij één boodschap: 'let's finish the job'.

Kwartje vertrouwen
Daarmee krijgt de democratische partij dus geen nieuwe kandidaat. De 80-jarige Biden is nu al de oudste president van het land. Binnen zijn eigen partij heeft slechts een kwart van de leden vertrouwen in zijn kandidatuur.

Bekijk de video van Joe Biden hierboven. Kijk bovenaan de pagina de voorspelling van Raymond Mens, die hij recent deed bij Vandaag Inside.

Actuele video's

Meer actuele video's