Video: was Johan Derksen bij de kroning van Charles III?

Video: was Johan Derksen bij de kroning van Charles III?

Zondag 7 mei 2023 om 15:19

Video: was <em>Johan Derksen</em> bij de kroning van Charles III? Johan Derksen zou ook aanwezig zijn bij de kroning van Koning Charles III. Kijkers moesten in ieder geval twee keer knipperen. Plots kwam er een man in beeld die behoorlijk leek op Johan Derksen. HumorNaast al het officiële werd de kroning ook nog voorzien van wat humor. Er ontstaan vooral veel grappen rondom de ceremonie. Zo zou de crème die gebruikt wordt bij de ceremonie ook gewoon te koop zijn bij de drogisterij. Daarnaast is Camila ook het slachtoffer van de vele grappen op Social Media. En er was ook nog een zwartgekleed figuur die in het gangpad stond, erg griezelig. Je ziet het allemaal in bovenstaand fragment van Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen kraakt Thomas van Groningen: 'Billie Turf zit overal tussendoor te lullen' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Moeders doet altijd of ze slaapt en mijn hond een beurt geven gaat wat ver' (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Johan Derksen onthult zijn oren! Bekijk deze video »
Royals :

Johan Derksen zou ook aanwezig zijn bij de kroning van Koning Charles III. Kijkers moesten in ieder geval twee keer knipperen. Plots kwam er een man in beeld die behoorlijk leek op Johan Derksen.

Humor
Naast al het officiële werd de kroning ook nog voorzien van wat humor. Er ontstaan vooral veel grappen rondom de ceremonie. Zo zou de crème die gebruikt wordt bij de ceremonie ook gewoon te koop zijn bij de drogisterij. Daarnaast is Camila ook het slachtoffer van de vele grappen op Social Media. En er was ook nog een zwartgekleed figuur die in het gangpad stond, erg griezelig. Je ziet het allemaal in bovenstaand fragment van Shownieuws.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's