Leonie en Martijn solliciteren in ‘verschrikkelijke’ Blow Up voor ander programma

Leonie en Martijn solliciteren in ‘verschrikkelijke’ Blow Up voor ander programma

Leonie en Martijn solliciteren in ‘verschrikkelijke’ <em>Blow Up</em> voor ander programma Zien: Dit is de winnaar van Blow Up 2023 In Beste kijkers wordt even kritisch gekeken naar het programma Blow Up, waarin Leonie ter Braak en Martijn Krabbé een opmerkelijke move maken. De ballonnenshow is bepaald geen kijkcijferknaller en dat is ogenschijnlijk duidelijk te merken. “Echt verschrikkelijk om dit te moeten doen”, zegt Leonie ter Braak in Blow Up. Het is niet helemaal helder waar Leonie op doelt, maar Martijn zegt op zijn beurt dat hij het best een leuk programma vindt. Toch besluiten de twee openlijk te solliciteren naar een baan bij Editie NL… Bekijk de video van Beste kijkers met het fragment van Blow Up hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Beste Kijkers gemist? Blow Up-Jozua maakt flauwe haai-grap Bekijk deze video » Blow up-afvaller Jozua na exit: "Had niet in schoenen jury willen staan" Bekijk deze video »
Maandag 3 juli 2023 om 16:34

Zien: Dit is de winnaar van Blow Up 2023

In Beste kijkers wordt even kritisch gekeken naar het programma Blow Up, waarin Leonie ter Braak en Martijn Krabbé een opmerkelijke move maken. De ballonnenshow is bepaald geen kijkcijferknaller en dat is ogenschijnlijk duidelijk te merken. “Echt verschrikkelijk om dit te moeten doen”, zegt Leonie ter Braak in Blow Up. Het is niet helemaal helder waar Leonie op doelt, maar Martijn zegt op zijn beurt dat hij het best een leuk programma vindt. Toch besluiten de twee openlijk te solliciteren naar een baan bij Editie NL

Bekijk de video van Beste kijkers met het fragment van Blow Up hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Blow Up terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's