De Wereld Draait Door sluit seizoen af met 'Deze Vuist op Deze Vuist'

De Wereld Draait Door sluit seizoen af met 'Deze Vuist op Deze Vuist'

De Wereld Draait Door sluit seizoen af met 'Deze Vuist op Deze Vuist' Het 13e seizoen van De Wereld Draait Door stond in het teken van schrijver, dichter en zanger Willem Wilmink. Matthijs van Nieuwkerk sluit - samen met het publiek, Joost Prinsen en Tommie van Sesamstraat - het seizoen af met Wilminks grootste hit: 'Deze Vuist op Deze Vuist'. Tijd voor MAX neemt de komende weken even het stokje over van DWDD.
TV :

Het 13e seizoen van De Wereld Draait Door stond in het teken van schrijver, dichter en zanger Willem Wilmink. Matthijs van Nieuwkerk sluit - samen met het publiek, Joost Prinsen en Tommie van Sesamstraat - het seizoen af met Wilminks grootste hit: 'Deze Vuist op Deze Vuist'.

Tijd voor MAX neemt de komende weken even het stokje over van DWDD.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Wereld Draait Door sluit seizoen af met 'Deze Vuist op Deze Vuist' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: dichter, vuist, sesamstraat, joost prinsen, schrijver, de wereld draait door, dwdd, matthijs van nieuwkerk, willem wilmink, deze vuist op deze vuist

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.